Op Jacht Naar Het Lied – 3

Op Jacht Naar Het Lied - 3
Gegegevens
18 januari 2023 
20:30 - 22:00
19,00
Evenement type
Waar
Betty Asfalt Complex
Nieuwezijds Voorburgwal 282 , Amsterdam , 1012 RT

EDO DONKERS ontvangt …

Welke song vat een heel mensenleven in één refrein? Welke groten hebben Nederlandse liedjesschrijvers geïnspireerd tot wat ze nu zijn? Op welke mystieke woorden van Dylan werd een kind verwekt? Welke LP van Neil, Joni, Leonard waren, en zijn, richtingaanwijzers op het levenspad?

In ‘Op Jacht Naar Het Lied’ ontvangt Singer-Songwriter Edo Donkers een collega liedjesschrijver. Samen nemen zij je mee op een duizelingwekkende muzikale reis door de tijd. Een muzikale jacht naar de verborgen spelonken van de ziel. Met de gitaar als breekijzer voor persoonlijke ontboezeming. Een wel zeer intieme kijk in het ‘maken van het lied’. En… een reis waarin ook jóu in het publiek gevraagd wordt jouw ‘Hartplaat’ te noemen: de song die je leven veranderde.

Gast: 


Edo Donkers (’s-Gravenhage, 1972) is een singer-songwriter die zijn sporen ruimschoots verdiend heeft. Hij bracht drie solo albums uit, waarvan de meest recente (Fortress, 2017) jubelende recensies kreeg. Hij is bedenker van de zeer succesvolle theatervoorstelling ‘Song Journey’ die hij onder meer met zijn achternaamgenoot en muzikaal zielsverwant Jan Donkers op de planken bracht. Hij schreef filmmuziek en organiseerde verschillende (folk)muziek evenementen. De afgelopen jaren stond hij regelmatig op de planken van het BAC in de Storytellers-serie met o.m. Kees Prins, Paul de Munnik en… JP Den Tex!

 

 

Scroll naar boven